Vlasgaard Basisschool
Kerkstraat 57-59 5411 EA Zeeland t.0486 451252 e.info@vlasgaard.nl
Vlasgaard Basisschool
Kinderopvang Kanteel

Probeert u als ouder werk en kinderen te combineren? En wilt u dat uw kinderen in goede handen zijn? Dan is de kinderopvang van Kanteel iets voor u.
 
Wat is Kanteel? Even voorstellen:
Wij staan voor een hooggekwalificeerde en professionele kinderopvang in Uden en omstreken. De ontwikkeling van kinderen en medewerkers staan voor ons centraal. Wij zijn partner in opvoeding voor ouders. In het belang van kinderen en ouders zijn wij telkens op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden met onze partners zoals basisscholen de Vlasgaard, het Oventje en de Wizzert en peuterspeelzaal Pinkeltje.
 
Kanteel verzorgt in Zeeland buitenschoolse opvang van 4-13 jaar op maandag t/m vrijdag voorschoolse opvang vanaf half 8 (met een mogelijkheid vanaf 7.00 u.)  en dezelfde dagen naschoolse opvang tot 18.00 u. (met een mogelijkheid tot 18.30 u.). De kinderen worden op leeftijd gesplitst: groepen van 4-7 jaar en groepen van 7-13 jaar. Opvang in vakanties behoort ook tot de mogelijkheden.
Daarnaast verzorgen wij opvang voor kinderen van 0-4 jaar  op maandag t/m vrijdag. We werken met horizontale groepen waarbij we vol investeren in de peuter die alles wil ontdekken door een 3+groep te creëren met een apart activiteitenaanbod.

Tevens biedt Kanteel als service de zwembso: vervoer en begeleiding naar de zwemles tijdens bso-tijd. Dit is nu alleen mogelijk op maandag of dinsdag. Warme maaltijden behoort ook tot de mogelijkheden.
 Activiteit door de sportcoach van Kiobra

Onze taak:
Kanteel biedt kinderen van 0-4 en van 4 tot 13 jaar gelegenheid en begeleiding om zich op een speelse en veilige wijze verder te ontplooien. Als kind individueel en als kind in een groep. Uw kind krijgt in Zeeland bij Kiobra alles aangeboden wat hij/zij nodig heeft: contact met andere kinderen, leuke/uitdagende activiteiten (oa door de sportcoach van Kiobra), gezelligheid, begeleiding vanuit de pedagogisch medewerkers.
 
Als u vragen heeft of u wilt uw kind inschrijven: kijk dan op onze site www.kanteel.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek met rondleiding.    


 
© 2021 Basisschool Vlasgaard powered by BasisOnline